Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Creëer eenvoudig een zit sta thuiswerkplek

Creëer eenvoudig een zit sta thuiswerkplek

Te veel uren na elkaar zitten is niet goed voor je gezondheid. Te weinig bewegen verhoogt het risico op diabetes, hart- en vaatziekten trombose en stofwisselingsstoornissen. Het is dus erg belangrijk om gedurende je werkdag in beweging te blijven, ook thuis. Toch blijkt dat in de thuiswerkomgeving niet altijd even goed te lukken. Aan een zit sta bureau kan je zittend en staand werk afwisselen doorheen de dag. Een zit sta bureau in huis hebben, vergt echter de nodige ruimte. Het is belangrijk om een zit sta bureau te vinden dat aansluit op je thuiswerkplek. Ontdek in deze blog welke zit sta bureaus het meest geschikt zijn voor jouw thuiswerkplek.

Mousetrapper Standfriend

Zou je graag af en toe staand kunnen werken, maar heb je geen ruimte voor een aparte thuiswerkplek? Met de Mousetrapper Standfriend kan je de keukentafel in geen tijd omtoveren tot een zit sta bureau met een ingebouwde laptophouder. Door het slimme ontwerp kan je de Standfriend makkelijk op jouw stahoogte instellen. De Standfriend is ook erg makkelijk op te bergen. Zo maak je van je thuiswerkplek even snel weer een leefruimte.

Ergodesk E2T

Kan je in je woonst een ruimte omtoveren tot een thuiskantoor? Dan is een E2T zit sta bureau ideaal. Dit elektrisch verstelbaar zit sta bureau kan je door een eenvoudige druk op de knop op zit- of stahoogte plaatsen. Werk je met verschillende gezinsleden aan hetzelfde bureau? Met een memoryfunctie kan je de zit- en stahoogte van de gezinsleden opslaan zodat het meteen op jouw ideale hoogte staat.

Dit zit sta bureau is bovendien in verschillende maten en kleuren te verkrijgen en is daardoor in veel thuiswerkomgevingen inzetbaar. Wie een bureau in huis wil, gaat snel rekening houden met hoe het bureau er uitziet. De kleuren van het blad en het onderstel kunnen worden afgestemd op de kleuren van het interieur.

Gauthier V. koos voor het E2T zit sta bureau voor zijn thuiswerkplek. Hij werkt als boekhouder geregeld van thuis. “Ik werk heel graag staand op verschillende momenten doorheen mijn werkdag. Door thuiswerk beweeg je sowieso minder tijdens de werkuren. Op het werk ga je al eens naar het bureau van een collega. Door thuiswerk grijp je meteen naar de telefoon en blijf je zitten. Af en toe staand werken maakt echt een verschil! Ik merk dat ik productiever ben en geconcentreerder kan blijven door geregeld van houding te wisselen.”

- Gauthier V., Boekhoudkantoor Accto Veurne

HomeFit

Heb je geen apart thuiskantoor ter beschikken en zet je liever geen bureau in de leefruimte? Dan is het HomeFit zit sta bureau iets voor jou! Binnen enkele seconden tover je een kastje om tot een volwaardig zit sta bureau. De HomeFit is elektrisch in hoogte te verstellen en heel handig in gebruik. Wanneer je uitgewerkt bent, kan je het bureau in slechts enkele handelingen weer ombouwen tot een stijlvol kastje. De HomeFit is bovendien erg compact en past in elke ruimte.

Geert Vindevogel
Geert Vindevogel

Geert is onze ergonomisch adviseur. Ook complete inrichtingsprojecten zijn hem niet vreemd waarbij hij met deskundig advies, kennis en service tegemoet komt aan elke vraag van de klant of organisatie. Elke vraag en/of probleem vormt voor hem een uitdaging waar hij graag zijn schouders onder zet en meedenkt naar een oplossing.

Ga naar alle blog berichten van Geert